Rukomet

Splićanke i definitivno "unutra"

Ivor Krapac • ponedjeljak, 25.04.2005.

Rukometašice Splita u 22. su kolu prvenstva pobijedile Slavonijatrans i time i definitivno osigurale plasman u doigravanje najbolje četiri ekipe. Splićanke su najmanje četvrte, a teoretski mogu biti i treće, jer imaju tri boda zaostatka i dvije utakmice manje od trećeg TVIN-a...

Ekipu Valerija Trumbića su u susretu sa Slavonijatransom vodile Tadić i Petković, s devet, odnosno osam pogodaka. Gržinić je ubilježila deset, a Strunje devet obrana. Najefikasnije gostujuće igračice bile su Knežević i Vrkljan, s po devet golova.

Splićanke do kraja još imaju dva zaostala susreta, no ta dva su i najteža. Sutra će u Zagrebu odraditi dvoboj 19. kola protiv Lokomotive, a 3. svibnja u zaostatku iz 20. kola dočekuju Podravku Vegetu.

TVIN je svoju treću poziciju učvrstio s 32:25 (15:14) na gostovanju protiv Arene, u Puli. Ekipa hrvatskog izbornika Zdenka Kordija najviše je dobila od Sabol i Šarić, koje su zabile po sedam golova, dok se Krušelj pridružila s pogotkom manje. Kiridžić i Kovačević upisale su po pet golova za Arenu.

PH, 22. kolo: Zamet - Podravka Vegeta 20:37, Požega - Lokomotiva 26:35, Arena - TVIN Trgocentar 25:32, Split - Slavonijatrans 37:32, Osijek CO - Koka 30:26, Lipovac - Sesvete 32:32.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!