Rukomet

2. HRL Sjever: Veliki derbi Našicama

Antun Grgić • petak, 08.04.2005.

36 (17) - NAŠICE: Svilar, Džojić 11, Adžić, Horvat 1, Vulić, Denisov, Tomić 4, Nekić 4, Bunjevac, Mrđenović 4, Eklić 5, Pavić, Ugljanac, Begović 7. Trener: Damir Knežević.

25 (14) - BJELOVAR: Posavac, Tandara, Sokač 2, Škudar, Šporčić 4, Galir, Uršanić 3, Kržak 2, Čoklo, Prihić 9, Juratovac, Nimš 5, Zglavnik, Trajkovski. Trener: Dalibor Brajdić.

Sedmerci: Našice 5 (5), Bjelovar 7 (6)
Isključenja: Našice 12 min, Bjelovar 8
Igrač utakmice: Dalibor Džojić (Našice)

Slika 1 od 1.

Utakmica puna ritma s puno pogodaka (61), prekrasnih akcija, na prvoligaškom nivou, a nije niti čudo kada su se sastala dvije ekipe koje se bore za naslov prvaka druge lige, pretendenti na prvu ligu. Našičani vođeni izuzetnim strijelcem i organizatorom napada Daliborom Džojićem nisu dali niti mrvicu šanse Bjelovarčanima za uspjeh.

Ovom pobjedom Našičani su vratili dug, s kamatama, iz jesenskog dijela kada su poraženi u Bjelovaru sa 6 golova razlike. U postavi Našica nije bilo lošeg igrača, a svi su dali svoj maksimum kako bi pobijedili i time riješili jedan upitnik prema prvaku lige. Sad se može reći kako su Našičani sazreli i spremni za viši stupanj natjecanja, još ako ih uprava bude u tome pratila i osigurala uvjete za rad onda će Slavonija dobiti još jednog prvoligaša. Utakmicu je pratilo 1200 bučnih, ali korektnih navijača, koji su na kraju burnim pljeskom pozdravili pobjednike.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!