Rukomet

Horvat: "Mi smo Hrvati i možemo sve pobijediti!"

Ivan Varat • nedjelja, 10.04.2005.

Rukometaši Zagreba ostvarili su veliki uspjeh plasiravši se u finale drugog po snazi europskog natjecanja, Kupa pobjednika kupova. Nakon utakmice Zagrebaši su prštali optimizmom najavivši i osvajanje ovog natjecanja...

Ivan Markovski, rukometaš Vardara: "Presudila je veća želja rukometaša Zagreba, ali i neiskustvo. Naša ekipa sastavljena je od dosta mladih igrača, a u ovakvim teškim utakmicama kao što je polufinale jednog europskog natjecanja iskustvo je jako važno."

Slika 1 od 2.
Foto: Dragan Kovač

Lazo Majnov, rukometaš Zagreba: "Meni je ovo bila ipak nešto posebnija utakmica nego mojim suigračima jer sam igrao protiv bivšeg kluba, praktički protiv trenutno svog drugog kluba. Ostvarilo se ono što sam izjavio prije utakmice da ćemo pobijediti sa velikom razlikom jer dobro znam ovaj sastav Vardara i njegovu kvalitetu. Mi smo odigrali zaista odličnu utakmicu, možda najbolju ove sezone."

Nastavio je Majnov o finalu Kupa kupova i suparniku španjolskom Ademaru iz Leona. "Mislim da je u finalu sve otvoreno. Znamo da je Ademar odlična ekipa, no došli smo do finala i idemo ga osvojiti."

Svoje mišljenje iznio je i jedan od najboljih igrača utakmice Zlatko Horvat koji je sve pogotke postigao u drugom poluvremenu. "U prvom dijelu imao sam malo straha zbog promašaja i obrana njihovih vratara u prvoj utakmici, no u drugom dijelu pokušao sam se koncentrirati na svoju igru i eto odigrao sam vrlo dobro."

I Horvat je prokomentirao Zagrebove šanse u finalu. "U finalu je sve moguće, šanse su 50:50. Mi smo Hrvati, olimpijski smo pobjednici i svjetski viceprvaci i možemo sve pobijediti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!