Rukomet

2. HRL: Našice bolje od Ivanske

Antun Grgić • srijeda, 13.04.2005.

31 (20) - IVANSKA: Aušperger, Turković 1, Musulin, Kajgana, Golić, Vodogažec 5, Bajsić 1, Kovačević 13, Sabljić 1, Kljaić, Kudumija 4, Veseli 3, Bertić 3, Meštrić. Trener: Miro Habijanec.

32 (15) - NAŠICE: Svilar, Džojić 9, Adžić, Horvat , Pavić, Ugljanac 1, Vulić, Denisov, Tomičić 7, Nekić 2, Bunjevac, Mrđenović 4, Eklić 2, Begović 7. Trener: Damir Knežević.

Sedmerci: Ivanska 9 (8), Našice 9 (8)
Isključenja: Ivanska 16 minuta, Našice 10
Igrač utakmice: Dalibor Džojić (Našice)

Slika 1 od 2.
Foto: Antun Grgić

U vrlo nategnutoj i naelektriziranoj atmosferi odigrana je utakmica između dva rivala koji se već dosta dugo poznaju sa sportskih terena. Početak utakmice nije nagovještavao ništa dobro za goste iz Našica. Naime, u tim trenucima Ivanska je držala sve konce u svojim rukama i poluvrijeme završila uvjerljivo 20:15.

U stanci poluvremena Našičani su očito podigli psihološko stanje, ništa drugo nije bilo upitno, i u vrlo dobrom nastavku sa 7:2 dolaze do izjednačenja - 22:22. Od tada pa do kraja utakmice, odnosno, zadnje minute protivnici se izmjenjuju u vodstvu, ali nikad više od gola razlike.

Pred kraj utakmice Našičani dolaze u vodstvo od 31:30. Brza akcija i Ivanska poravnava rezultat. U sljedećoj akciji gosti ne koriste napad što se i događa domaćinu, ali ovaj puta do lopte je došao igrač utakmice Dalibor Džojić koji zadnji gostujući napad sigurno realizira i dovodi Našice u vodstvo 32:31. Posljednji napad imali su domaćini, no nisu ga iskoristili. Bodovi zasluženo odlaze u Našice i utrka za prvo mjesto s Bjelovarom se nastavlja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!