Rukomet

2. HRL Sjever: Županja uvjerljiva protiv Davora

Antun Grgić • utorak, 19.04.2005.

40 (18) - ŽUPANJA: Juzbašić, Šnajder 3, Klačar 3, Spajić 2, Pavić 7 (1), Dušanić 7, Milišić 3 (1), Ojvan, Džijan 5, Baković 2, Vuković, Čolić 4, Benaković 4, Galović. Trener: Enes Voloder.

21 (8) - DAVOR: Gelemanović, Matošević 6 (1), Stuburi 1, Ivančić 1, Ploć 6, Knežević 6, Furić 1, Simić. Trener: Đuro Anđelković.

Sedmerci: Županja 2 (2), Davor 4 (2)
Isključenja: Županja o min, Davor 2
Igrač utakmice: Danijel Dušanić (Županja)

Tri kola prije kraja Županja je ponovo na trećem mjestu. Glavni konkurent za treće mjesto Virovitica na svom je terenu izgubila protiv Našica i sada zaostaje za Županjom jedan bod. Trener Voloder u ovoj je utakmici dao slobodan dan svom srednjem beku i organizatoru napada Hrvoju Jurkoviću. Budući da je očekivao slabijeg protivnika, na zadnjem mjestu tablice svega s dva boda, tako je i postavio igru, bazirajući je na mladim snagama.

Ipak bilo je trenutaka kada je u igru morao uvesti i "starije" Pavića, Milkišića, Spajića i Dušanića, budući da se mladi brzo zaigraju zaboravljajući na obveze. Ipak gledajući u cjelini utakmica je odigrana u brzom ritmu (61 gol). Nažalost moramo spomenuti i suce budući da nisu bili na visini svog zadatka, a utakmica je bila slabog rizika. Svojim su odlukama znali iritirati malobrojnu publiku i igrače na terenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!