Rukomet

Džomba bolji od Valčića, Šprem osam golova svojima

Ivan Varat • nedjelja, 24.04.2005.

Losertov i Balićev Portland San Antonio i dalje uspješno kroči prema naslovu prvaka lige svjetskih prvaka, dok Dominikovićeva Barcelona i Džombin Ciudad Real i dalje uspješno prijete klubu iz Pamplone. Pobjedu je upisao i Metličićev Ademar...

Portland je 36:29 u gostima pobijedio pretposljednji Teucro uz deset Rocasovih golova, dok su po sedam postigli Richardson i Garralda. Ivano Balić nije igrao zbog ozljede, dok je Venio Losert sakupio šest obrana. Barca (Romero 10) je također u gostima pobijedila Alteu s 30:17, a Davor Dominiković je postigao dva pogotka.

Mirza Džomba predvodio je svoj Ciudad Real do pobjede protiv Valčićeve Torrevieje 39:28. Džomba je bio najbolji strijelac utakmice sa sedam golova iz osam udaraca. S druge strane Tonči Valčić postigao je jedan pogodak.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Zagrebov protivnik u finalu Kupa kupova Ademar pobijedio je Cangas s 39:25. Ademar su nosili Juanin Garcia i Roberto Garcia sa po pet golova, te Colon, Prendes, Viran Morros i Petar Metličić s po četiri gola.

Tablica: 1. Portland 50, 2. Barcelona 48, 3. Ciudad Real 47, 4. Ademar 44, 5. Valladolid 35, 6. Granollers 27, 7. Cangas 20, 8. Altea 19, 9. Cantabria 19,...

U Bundesligi je odigrano 29. kolo, a Kiel i dalje bilježi pobjede. Ponovno je Šveđanin Johan Pettersson (8) bio najbolji kod "zebri" koje su pobijedile Wetzlar 30:24.

Flensburg je uvjerljivo pobijedio Nettelstedat 45:30 uz 13 pogodaka Danca Strygera. Blaženko Lacković u pobjedi je sudjelovao s četiri gola, dok je kod Nettelstedta najbolji bio Goran Šprem koji je svojima (Flensburg ga je dao na posudbu) zabio osam golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!