Rukomet

2. HRL Sjever: Našice bez problema preko Broda

Antun Grgić • srijeda, 27.04.2005.

43 (19) - NAŠICE: Svilar, Džojić 6 (2), Horvat, Adžić 1, Vulić 4, Denisov 2 (1), Tomičić 12, Nekić 3, Bunjevac, Mrđenović 2, Eklić 2, Pavić 2, Ugljanac 3, Begović 6. Trener: Damir Knežević.

20 (8) - BROD: Sertić 11, Jurakić 1, Šlibar 3, Rosandić, Šutalo 2, Mičević 1, Rašić 1, Lovrić 1, Bubalo, Kvesić, Tolić. Trener: Predrag Šimić

Vezane vijesti

Sedmerci: Našice 4 (3), Brod 1 (1)
Isključenja: Našice 6 minuta, Brod 4
Igrač utakmice: Ivan Tomičić (Našice)

U laganoj utakmici u kojoj se pobjednik znao i prije početka Našičani su vježbali šuterske sposobnosti. Trener Knežević u igri je držao prvu postavu punih 35 minuta, a zatim je uveo igrače koji su do tada mnogo manje igrali. Ispostavilo se da je rezervna postava bolje odradila posao od one prve.

Kod domaćina iskazao se Ivan Tomičić s 12 postignutih golova, te Džojić i Begović sa po šest postignutih golova. Kod mlade momčadi gostiju istakao se strijelac 11 pogodaka (dva više no što su svi ostali igrači postigli) Saša Sertić.

U preostala dva susreta (slijedeći vikend je pauza) rješavaju se mnoga pitanja i oko prvaka i oko ispadanja iz lige. Našičani imaju dvije relativno lakše utakmice od konkurenta Bjelovara, koji već slijedeće kolo ide u Županju na teren na kojem su mnogi poklekli. Brođani u slijedećoj utakmici dočekuju Viroviticu, a zadnje kolo idu u Ivanec. Težak raspored za ostanak u ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!