Rukomet

Odlični Lacković i Kelentrić, Noka u bolnici

Ivan Varat • srijeda, 27.04.2005.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

U susretu 30. kola rukometne Bundeslige Flensburg je na gostovanju pobijedio Wallau-Massenheim s 35:32. Flensburg je ovom pobjedom zasjeo na vrh ljestvice s dva boda više od Kiela koji pak ima dvije utakmice manje. Najbolji igrač susreta bio je naš Blaženko Lacković koji je u pobjedu ugradio devet golova.

Slika 2 od 2.

Oleg Veliki s 11 golova i naš Mario Kelentrić s 18 obrana najzaslužniji su za pobjedu svog Tusema u derbiju. Petoplasirani Tusem u Essenu je pobijedio četvrtu momčad lige Lemgo s 33:30 i tako razliku smanjio na samo bod. "Kelentrić je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu. Potpuno je izludio protivnika", rekao je nakon utakmice trener Iouri Chevtsov.

Strateg Kiela naš 54- godišnji Zvonimir Noka Serdarušić jučer je završio u bolnici gdje je operiran nakon što mu iznenada pozlilo na treningu "zebri". Doktori su obavijestili da je operacija prošla dobro, a momčad će do Nokinog povratka voditi pomoćni trener Klaus-Dieter Petersen. Kiel u subotu gostuje kod TuS N-Lübbeckea u kojem igra Goran Šprem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!