Rukomet

Metkoviću veliki bodovi, Zagrebu naslov

Ivor Krapac • subota, 07.05.2005.

Rukometaši Metkovića ubilježili su veliku pobjedu u borbi za drugo mjesto ljestvice Lige za prvaka, koje donosi nastup u Kupu EHF-a u sljedećoj sezoni. Metkovci su u Čakovcu s 26:24 bili jači od Perutnine Pipo IPC, čime su otklonili i sve dvojbe oko novog (i starog) prvaka...

Naslov će ponovno pripasti Zagrebu, kojeg više ne mogu stići ni Metković ni Pipo. Metkovci na drugoj poziciji sada imaju tri boda prednosti i utakmicu više od Čakovčana.

Medveščak Infosistem je u 16. kolu pretrpio novi poraz. Osijek Elektromodul je iz Zagreba otišao s dva gola prednosti, 33:31.

Vezane vijesti

Liga za prvaka, 16. kolo: Medveščak Infosistem - Osijek Elektromodul 31:33, Perutnina Pipo IPC - Metković 24:26.

Najzanimljiviji susret pretposljednjeg, 17. kola Lige za ostanak odigran je u Zagrebu. Dubrava je s 36:31 bila bolja od Zadar-Eve i time prepustila svojim suparnicima pretposljednje mjesto ljestvice, koje vodi u dodatne kvalifikacije za popunu 1. HRL s pobjednicima skupina 2. HRL.

U posljednjem kolu Zadrani dočekuju Crikvenicu, a Dubrava gostuje u Rijeci, kod Zameta.

Liga za ostanak, 17. kolo: Đakovo - Zamet 38:36, Varteks Di Caprio - Gorica 42:33, Karlovac - Split 28:27, Crikvenica - Ekol Ivančica 37:30, Dubrava - Zadar-Eva 36:31.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!