Ostali sportovi

Poznati svi sudionici glavnog turnira

Sportnet • subota, 13.08.2005.

U predivnom okruženju splitskih Prokurativa odigrani su kvalifikacijski susreti za ulazak u glavni dio četvrtog turnira ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005...

Za preostalih šest mjesta u muškoj konkurenciji borilo se 16 parova, a prolaz u glavni dio turnira izborili su Petrina i Žaja, Lončar i Čulina, Vabec i Makarov, Radovčić i Maniero, Reić i Polić te Palinkaš i Posavec. Tamo ih čekaju parovi Ivković/Križanović, Jogunica/Bolić, Bobuš/Steinocher, Perić/ Hanžić, te Urnaut/Jureša i Kljajić/Šulc s pozivnicom.

U ženskom dijelu turnira nastupit će parovi Glavaš/Jurčić, Sesar/Čirjak, Jakovac/Bečić, kvalifikantice Salopek/Mudrovčić, Gredelj/Vukorepa, Medić/Škrabić te Pivac-Rkman/Brdar i Ribičić/Barić koje su dobile pozivnicu. Trofeje će najboljim pjeskašima u Splitu uručiti Ćiro Blažević.

Vezane vijesti

Ovim se sportskim spektaklom grad podno Marjana pridružio svjetskim metropolama koje odbojku na pijesku ugošćuju na gradskim trgovima, poput Pariza, Berlina, Milana i St. Petersburga. Današnje mečeve pratila je i Doris Dragović, kao gošća na Turki partyju. U subotu su na rasporedu susreti glavnog turnira i već tradicionalni player's party, ovaj put u Disco baru Vanilla, gdje se igrači i ljubitelji odbojke na pijesku mogu opustiti uz ugodno druženje.

Polufinalni i finalni susreti igrat će se u nedjelju navečer, a posjetitelji će moći pogledati i revijalni susret u kojem će Tonči Gabrić i Vladimir Balić, bivši i sadašnji vratar Hajduka, odmjeriti svoje odbojkaško umijeće s povremenim rukometnim reprezentativcem Ivicom Marašem i fotoreporterom Sportskih novosti Vladimirom Dugandžićem.

REZULTATI KVALIFIKACIJA

MUŠKARCI
1. kolo
Petrina/Žaja - Galić/Grmača 2:0
Zelić/Žanić - Tropan/Miškić 1:2
Lončar/Čulina - Sardelić/Burazin 2:0
Vaksman/Bence - Reić/Polić 0:2
Vabec/Makarov - Kovačev/Besednik 2:0
Friganović/Žužul - Palinakaš/Posavec 0:2
Mirković/Žukovski - Klarić/Vučkov 2:0
Radovčić/Maniero - Blauhorn/Radočaj 2:0

2. kolo
Petrina/Žaja - Tropan/Miškić 2:0
Lončar/Čulina - Reić/Polić 2:1
Vabec/Makarov - Palinakaš/Posavec 2:1
Mirković/Žukovski - Radovčić/Maniero 0:2

REPASAŽ
Tropan/Miškić - Reić/Polić 0:2
Palinakaš/Posavec - Mirković/Žukovski 2:0

ŽENE
Salopek/Mudrovčić - Medić/Škrabić 2:0
Gredelj/Vukorepa - Bibić/Hruškar 2:0
Medić/Škrabić - Bibić/Hruškar (REPASAŽ) 2:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!