Ostali sportovi

VIP Open: Brazilci uspješni u polufinalu repasaža

Branimir Korać • subota, 11.06.2005.

Brazilci su odlično odradili svoje prve susrete pretposljednjeg dana VIP Opena. U polufinalu repasaža prvi nositelji Ricardo i Emanuel svladali su iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira norvešku kombinaciju, dok su Franco i Tande svladali osvajače šangajskog turnira...

Slika 1 od 2.

U prvom današnjem susretu na VIP Openu Brazilci Ricardo i Emanuel opravdali su ulogu favorita svladavši norvešku kombinaciju Kjemperud - Skarlund. Brazilci su Norvežane pobijedili 2:0 u setovima (21:18, 21:13). Premda su prvi nositelji gubili većinu prvog seta, s nekoliko sjajnih blokova vratili su se u set i lako ga priveli kraju. U drugom setu Norvežani su pali, a brazilski par je nastavio sjajnom igrom uz gromoglasno navijanje dobro popunjenih tribina.

Kiks u trećem kolu očito na olimpijske pobjednike nije ostavio traga. Prema riječima Emanuela, dat će sve od sebe kako bi osvojili ovaj turnir jer su u Zagrebu prvi puta, odlično su primljeni i žele se odužiti zagrebačkoj publici.

U drugom polufinalu repasaža od turnira su se oprostili pobjednici turnira iz Šangaja, vrlo jaka njemačka kombinacija Scheuerpflug i Dieckmann. Oni su poraženi od drugih nositelja, Brazilaca Franca i Tandea.

Brazilci su odigrali briljantan meč. Scheuerpflug i Dieckmann nisu imali nikakve šanse protiv razigranih Brazilaca koji su u oba seta od prvog do posljednjeg poena imali prednost.

VIP Open, 11.06.2005., repasaž polufinale:
Franco/Tande BRA [2] - Scheuerpflug/Dieckmann Ch. GER [3] 2:0 (21:14, 21:12)
Kjemperud/Skarlund NOR [17] - Ricardo/Emanuel BRA [1] 0:2 (18:21, 13:21).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!