Ostali sportovi

Vrhunska odbojka na pijesku ovog vikenda na Rabu

Sportnet • četvrtak, 30.06.2005.

Od ovog petka do nedjelje u Loparu na otoku Rabu održat će se drugi turnir ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005 na kojem će svi ljubitelji ovog atraktivanog sporta moći uživati u majstorijama najboljih hrvatskih odbojkaša na pijesku...

Izravno u glavni turnir, ulaze 4 najbolje rangirana para, 2 su para svoj nastup osigurala putem pozivnica (wild card), dok će preostalih 6 mjesta popuniti najbolji u kvalifikacijama.

Slika 1 od 2.

Igra se sustavom dvostruke eliminacije (repasaž). Kvalifikacije su na rasporedu u petak, a susreti glavnog dijela turnira igraju se u subotu te u nedjelju, koja je rezervirana za polufinala i finale. Ukupni nagradni fond turnira u Loparu VIP Tour 2005 serije iznosi 23.500 kuna, a turnir se boduje za Prvenstvo Hrvatske, koje završava Mastersom u Pagu krajem kolovoza. Također, odbojkašima se rezultat s VIP Toura 2005 ujedno boduje i za izravni plasman u glavni dio turnira Svjetske serije VIP Open 2006, čije je prvo izdanje održano od 8. do 12. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Vezane vijesti

FAVORITI:
Borba za osvajanje drugog turnira iz serije VIP Tour 2005 trebala bi, kao i tijekom cijele prošle sezone, biti neizvjesna. Za naslov će se najvjerojatnije boriti 4 najkvalitetnija hrvatska para: Ivković i Križanović; Perić i Nojić; Bobuš i Steinocher te Bolić i Jogunica, ali iznenađenja su uvijek moguća.

Uz vrhunski sportski doživljaj posjetiteljima turnira bit će na raspolaganju brojni popratni sadržaji poput promocija i nagradnih igara.

Dugogodišnjim sponzorstvom Prvenstva i Kupa Hrvatske, ali i ovogodišnjeg prvog izdanja turnira Svjetske serije u odbojci na pijesku, VIPnet je na najbolji mogući način dao svoj doprinos popularizaciji ovog atraktivnog sporta u Hrvatskoj. Uz to, odbojka na pijesku s obzirom na vrijeme i mjesto održavanja turnira turnira iz VIP Tour 2005 serije, u svakom slučaju, obogaćuje i turističku ponudu Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!