Ostali sportovi

Kvalifikanti u borbi za finale!

Sportnet • nedjelja, 14.08.2005.

U susretima repasaža odigranih danas prijepodne na užarenom pijesku Prokurativa odlučeni su ostali polufinalisti i polufinalistice četvrtog turnira VIP Toura 2005...

Tako u muškoj konkurenciji Zagrepčane Bobuša i Steinochera u meču za finale čekaju dosad nedodirljivi Splićani Ivković i Križanović, a Čakovčane Palinkaša i Posavca drugi splitski par Radovčić i Maniero. O izjednačenosti ovog turnira i kvaliteti prijavljenih parova najbolje svjedoči činjenica da potonji susret igraju dva para koja su se u glavni turnir probila iz kvalifikacija.

Slika 1 od 2.

Kod žena će u polufinalu igrati kombinacije Glavaš/Jurčić protiv Jakovac/Bečić, te Sesar/Čirjak protiv Ribičić/Barić.

Danas će posjetitelje u pauzama između mečeva atraktivnim plesom zabavljati Spalatine, navijačice Hajduka koje će nastupiti i na predstojećoj nogometnoj utakmici Hrvatske s brazilskom čarobnjacima. Brojna splitska publika moći će pogledati i revijalni susret u kojem će Tonči Gabrić i Vladimir Balić, bivši i sadašnji vratar Hajduka, odmjeriti svoje odbojkaško umijeće s povremenim rukometnim reprezentativcem Ivicom Marašem i fotoreporterom Sportskih novosti Vladimirom Dugandžićem.

Polufinalni i finalni susreti igraju se poslijepodne i navečer, a trofeje najboljim pjeskašima i pjeskašicama u Splitu uručit će Ćiro Blažević.

REZULTATI - MUŠKARCI
Bobuš/Steinocher - Urnaut/Jureša 2:0 (21:18, 21:19)
Perić/Hanžić - Palinkaš/Posavec 1:2 (19:21, 21:19, 11:15)

REZULTATI - ŽENE
Jakovac/Bečić - Pivac-Rkman/Brdar 2:0 (21:10, 21:17)
Ribičić/Barić - Salopek/Mudrovčić 2:0 (21:13, 21:10)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!