Zimski sportovi

Janica: "Idu mi postolja, ali ne i skijanje"

Davor Sajko • nedjelja, 08.01.2006.

Unatoč velikoj količini bodava osvojenih u posljednjim nastupima, Janica Kostelić nije zadovoljna svojim nastupima koji su u pravilu završavali na pobjedničkom postolju...

Slika 1 od 1.
Foto: Goran Pervan

"Mučim se i nisam zadovoljna svojim skijanjem. Rezultati mi idu, ali skijanje nije onako glatko kako bi trebalo biti. Neznam šta mi se događa u prvim vožnjama, jer je u drugoj vožnji je poptuno druga priča." objasnila je svoj mariborski nastup trenutačno vodeća skijašica Svjetskog kupa u slalomu (zajedno s Marlies Schild) i u ukupnom poretku. Zanimljivo bi bilo vidjeti kakvi bi to rezultati bili kad bi Janica skijala na način koji bi to nju zadovoljlo.

Svojim nastupom nije bila baš zadovoljna, no zato je bila zadovoljna načinom na koji je bila postavljena druga slalomska vožnja. Izuzetno zahtjevnu drugu vožnju postavio je Gips što je na svojoj koži osjetilo čak 12 skijašica koje nisu uspjele završiti drugu vožnju. "Nema veze što je stazu postavio moj tata, ali napokon je staza bila zahtjevna, postavljena tako da moraš razmišljati na njoj."

Organizatori su uspjeli pripremiti stazu za današnji slalom i očekivali su da će i u ponedjeljak održati otkazani subotnji veleslalom, no teško će se to uklopiti u zgusnuti raspored skijašica koje se sele u austrijski Bad Kleinkirchheim gdje su na rasporedu dva spusta i jedan superveleslalom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!