Ostali sportovi

Ivković i Križanović u lovu na rekord

Sportnet • četvrtak, 25.08.2005.

Nakon spektakularnog noćnog turnira u Splitu prije dva tjedna, završnica Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku Vip Tour Masters 2005 održat će se od petka 26. kolovoza do nedjelje 28. kolovoza 2005. u Olympic Centru u Pagu...

Turnir u Pagu veliko je finale ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske na kojem će nastupiti samo najbolji odbojkaši i odbojkašice ovogodišnjeg VIP Toura. Samim time, ne igraju se kvalifikacije, već u završni turnir PH izravno ulazi 10 muških i 6 ženskih parova, najbolje rangiranih na ovogodišnjem VIP Touru te po dvije ekipe s pozivnicama u svakoj kategoriji.

Slika 1 od 2.

Petak će proteći u znaku rekreativnog turnira predstavnika organizatora, sponzora, medija i ostalih ljubitelja ove atraktivne sportske igre. Susreti po skupinama za žene i muškarce na rasporedu su u subotu, dok je nedjelja rezervirana za polufinalne, finalne i susrete za 3. mjesto u obje konkurencije.

Glavni favoriti za osvajanje Masters turnira, Toni Ivković i Pero Križanović, ujedno su i pobjednici svih dosadašnjih turnira VIP Toura 2005. Time je splitski dvojac već osigurao naslov prvaka Hrvatske za ovu godinu, a ako osvoje i Masters, bit će to rekord nezabilježen u povijesti VIP Toura. Kod žena situacija je mnogo neizvjesnija. Titulu prvakinja Hrvatske u svojim rukama zasigurno već vide Andrea Jurčić i Tonka Glavaš, iako je sigurno da im najbliže konkurentkinje, zagrebačke kućanice Martina Sesar i Roberta Čirjak, neće olako prepustiti trofej.

Sudeći po dosad odigranim turnirima VIP Toura 2005, ovog nas vikenda u atraktivnom sportsko-zabavnom kompleksu paškog Olympic Centra očekuje vrhunska odbojka na pijesku, uzbudljivi mečevi te opušteno druženje igrača i navijača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!