Tenis

Goran i službeno u ekspediciji za Bratislavu

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 21.11.2005.

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Nikola Pilić danas je objavio listu igrača koji će pokušati po prvi put u povijesti osvojiti najugledniji teniski reprezentativni trofej. U Bratislavu će zajedno s našom teniskom ekspedicijom, krenuti i ekipa Sportneta...

Slika 1 od 1.
Foto: Goran Pervan

Lista odabranih igrača neslužbeno se znala još prije desetak dana, no danas je naš izbornik objavio listu igrača koji će putovati u Bratislavu. Uz nezaobilazne Ivana Ljubičića, Marija Ančića i Ivu Karlovića, četvrti igrač bit će Goran Ivanišević, najbolji hrvatski tenisač u povijesti. U Bratislavi će biti i Saša Tuksar, koji će, ukoliko ne bude neočekivanih ozljeda, bodriti suigrače s tribina.

Wimbledonski pobjednik posljednji meč u Davis Cupu odigrao je 2003., kada je u tandemu s Ljubičićem, u zagrebačkom dvoboju pobijedio SAD. Ivanišević je trenutno vodeći igrač Senior Toura.

Slovački izbornik Miroslav Mečir još nije objavio službenu listu igrača koji će dočekati Hrvatsku u Sibamac Areni. No, pretpostavlja se da će Slovaci nastupati u istom sastavu kao i u polufinalu s Argentinom, što znači Dominik Hrbaty, Karol Beck, Michal Mertinak i Karol Kučera.

U Bratislavu će zajedno s našim tenisačima i navijačima, putovati i Sportnetova ekipa, koja će biti uz naš stožer 24 sata dnevno. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u praćenju jednog od najvećih mečeva u hrvatskoj sportskoj povijesti!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!