Tenis

"Ljubo" i Mario pred kamerama

Ivor Krapac • subota, 14.01.2006.

Noć s nedjelje na ponedjeljak donijet će nam prve nastupe hrvatskih predstavnika na ovogodišnjem Australian Openu. Na teren će Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Karolina Šprem i Jelena Kostanić, dok će utorak čekati jedino Ivo Karlović...

Ljubičić je, očekivano, dobio priliku startati na jednom od dva najveća stadiona Melbourne Parka, u Vodafone Areni. Sedmopostavljeni hrvatski predstavnik će se u trećem meču iza jedan u noći susresti s Australcem Chrisom Guccioneom, a prije njih na redu su Robby Ginepri i Jürgen Melzer, pa Venus Williams i Cvetana Pironkova.

Mario Ančić nastupit će na terenu broj tri, koji je također pokriven kamerama. Mario je 18. nositelj, a na startu ga čeka Argentinac Agustin Calleri, u drugom meču iza jedan u noći po hrvatskom vremenu. U prvom meču dana na tom terenu sastat će se Daniela Hantuchova i Saori Obata.

Jelena Kostanić i Amerikanka Mashona Washington igrat će posljednji, četvrti meč iza jedan u noći na terenu broj osam. Prije njih, na redu su dva muška i jedan ženski dvoboj. Karolina Šprem i Ukrajinka Aljona Bondarenko počet će najranije, u jedan u noći na terenu broj 13.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!