Nogomet

Juventus ponovno pobjeđuje

Leo Tomašević • utorak, 19.09.2006.

Izgleda da je Juventus shvatio kako igrati u Serie B i tako slavio svoju drugu pobjedu sigurnom igrom i čistim rezultatom...

Torinska momčad i dalje izaziva veliki interes u Serie B tako da je u gostovanju u Crotoneu nastao pravi lov na ulaznice za utakmicu, sve je brzo rasprodano (4000 karata plus 5000 pretplatnika) i oboren je rekord zarade. Pošto se utakmice koje se održavaju na stadionu "Ezio Scida" mogu vidjeti i iz bolnice "San Giovanni di Dio", desetokatnice koja se nalazi u blizini, odlučeno je da se zabrani pristup od 15 sati na dalje ne samo posjetiteljima nego i bolesnicima koji nisu "u opasnosti" jer se u prošlosti događalo da su navijači glumili bolove da bi bili primljeni te imali "prozor" za utakmice.

Bez tog postupka dolazak bianconera bi doveo bolnicu u "kritično stanje". Za događaj su igrači Crotonea imali specijalno napravljene dresove s današnjim datumom pa će i oni biti vrlo brzo prodani. Što se utakmice tiče, Juve je imao malo problema samo u početku, dok nije počeo igrati žešće, te je poveo golom Bojinova u 30. minuti. Baumsong u 34. minuti povisuje prednost gostiju. Tada je Crotone izgubio svu snagu i igru pa je "Stara dama" imala pod kontrolom domaćine i zabila još gol u 31. minuti drugog poluvremena (ponovno Bojinov). Robert Kovač je igrao svih 90 minuta.

U ovom kolu je došlo do prvih poraza za Genou i Bolognu tako da ih je Piacenza stigla na šest bodova, a Lecce i Brescia su skočile na sedam, dok je Napoli osvojio samo jedan bod u Arezzu.

Serie B, treće kolo:
Arezzo – Napoli 0:0, Brescia – Treviso 2:1, Crotone – Juventus 0:3, Lecce – Mantova 2:0, Modena – Genoa 2:0, Pescara – Bari 0:1, Piacenza – Bologna 1:0, Rimini – Frosinone 2:1, Triestina – Albinoleffe 1:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!