Rukomet

Džomba: "Ovo je već normala"

Tomislav Pacak, Hrvoje Vuković • srijeda, 01.02.2006.

Nakon još jedne sulude završnice protiv Islanda, Mirza Džomba i Igor Vori stali su pred kamere Hrvatske radiotelevizije i podijelili prve dojmove o odigranom susretu i sutrašnjoj utakmici protiv SiCG...

Igor Vori danas se možda i nije nazabijao, no otkrio je kako im je umor danas bio veliki neprijatelj: "Suci su im dozovolili malo grublju igru, no neću pričati o suđenju, pobijedili smo. Ispričao bi se svim ljudima koji nas gledaju, no bitno je da smo pobijedili. Prijeko nam je potreban odmor, svi smo koma, raspadamo se, treba se dobro pripremiti za nadolazeću utakmicu. Ako dobijemo idemo u polufinale, a to je veliki uspjeh".

Vezane vijesti

Mirza Džomba zabio je jedan, ali iznimno vrijedan gol danas: "Ovo je već postala normala, zadnja prvenstva, već desetak utakmica igramo ovakve završnice. Rijetko koju smo izgubili, nama je bitno da smo oko 55. minute na neriješeno ili da gubimo jedan razlike, jer onda nema šanse da izgubimo. Nadam se da će sutra bit bar dva razlike. Moramo izdržati, tako se osvajaju prvenstva. Još malo slavit i odmah krenut u razmišljanje o sutrašnjoj utakmici. Čeka nas posebna utakmica, čudna je atmosfera na tribinama, imamo dosta navijača i mi oni, no ja ne sumnjam, imamo kvalitetu i znanje. Sličnog smo mentaliteta, kad se pobjeđuje sve je dobro, kad se gubi teško se motivira. Mi smo na korak do polufinala, ući ćemo u susret s motivom više i to će presuditi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!