SP 2006.

Za Tokića sezona završena

Zoran Zdelar • četvrtak, 23.03.2006.

Hrvatski reprezentativac, 30-godišnji Mario Tokić, protekle nedjelje prilikom prvenstvenog susreta protiv Red Bull Salzburga teško se je ozlijedio. Kasnije se je pokazalo da se radi o slomljenom ramenu, što automatski znači da je ova sezona za Tokića završena…

Osim što je Austria Vienna protekle subote teško poražena rezultatom 3:0 u Salzburgu, još teži udarac im je možda zadala teška ozljeda našeg reprezentativca, Marija Tokića, koji je slomio rame. U klubu ne dvoje da su Tokića izgubili za ovu sezonu, koja završava 13. svibnja. “Tokić neće moći zaigrati najmanje šest do osam tjedana.” - otkrio je klupski liječnik, Alexander Kmenv.

Postoji mogućnost i da Tokić neće zaliječiti ozljedu sve do pred sam početak Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, što zasigurno neće obradovati našeg izbornika, Zlatka Kranjčara. No, preciznije informacije o vremenu oporavka će se utvrditi u Hrvatskoj, u vrhunskoj klinici dr. Branka Nemeca u Matuljima, nedaleko od Rijeke, koji je inače zaposlen i kao liječnik u hrvatskoj reprezentaciji, a proteklih sedam godina je i član Fifine zdravstvene komisije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!