SP 2006.

Vranješ očekuje brzi oporavak

Davor Sajko • ponedjeljak, 01.05.2006.

Nakon ozljede zadobivene prije tjedan dana Jurica Vranješ ne očajava i očekuje brzi povratak na travnjak i to dovoljno brzo da se na vrijeme pridruži izabranicima Zlatka Kranjčara na startu priprema za predstojeće SP...

Sredinom ovog tjedna će Vranješ nakratko posjetiti hrvatsku prijestolnicu i obaviti nekoliko pregleda kako bi se točno definirala težina ozljede i vrijeme potrebno za poptuni oporavak.

Slika 1 od 1.
Foto: HB-Press-Agency

“Kranji rok za prijavu za SP je 15.svibanj i u reprezentaciji žele biti sigurni da ću biti pravovremeno spreman. Naše pripreme započinju 20. svibnja i izbornik Zlatko Kranjčar želi da u tom trenutku budem spreman za puni trening s cijelom momčadi.”, objasnio je razlog svojeg jednodnevnog posjeta Zagrebu Jurica Vranješ.

Vranješu ne nedostaje samopouzdanja i bez obzira na ozljedu niti trenutka ne sumnja u brzi povratak na travnjak. “Svi liječnici i fizioterapeuti predviđaju brzi oporavak i evo nakon tjedan dana već se osjećam puno bolje. Osjećam još slabe bolove, ali to je od jučerašnjeg treninga kada sam malo pretjerao vozeći bicikl. Uvjeren sam da nakon tjedan dana neću više osjećati uopće bolove i nakon nekoliko dana samostalnog treninga biti ću u potpunosti spreman.”

Jurica Vranješ će se u Hrvatskoj zadržati tek 24 sata. “Letim za Zagreb u srijedu, a pregled imam zakazan u 10 sati. U četvrtak popodne se već vraćam za Bremen.” Nakon obavljenih pregleda i Vranješu i izborniku Kranjčaru biti će situacija puno bistrija i olakšati će donošenje bilo kakve odluke uoči početka prirpema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!