Nogomet

Umbro pojma nema!

Davor Sajko • nedjelja, 04.06.2006.

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme odlučio je navući na sebe bijes hrvatskih navijača koji će tijekom Svjetskog prvenstva boraviti u Njemačkoj. Prije neznanjem nego namjerom Umbro je u prodaju pustio ruksake s hrvatskom grbom, ali ne s šahovnicom, već s petokrakom...

Slika 1 od 2.
Foto: Damir Lončarević

Uoči Svjetskog prvenstva nema dućana u kojem nećete naći barem jedan artikl koji nagovješćuje početak Svjetskog prvenstva i svi su svjetski proizvođači osjetili trenutak za dodatnom zaradom, no očito neki nisu dorasli situaciji. Samo nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva na ovaj Umbrov "gaf" u njemačkim trgovinama upozorio nas je naš vjerni čitatelj.

Izuzetno je zato čudno da jedan Umbro koji nije "od jučer" dođe u situaciju da proizvede robu s grbom Hrvatske koji nije u upotrebi već odavno, a u tom neznanju pridružio mu se veliki njemački lanac robnih kuća Karstadt koji je takvu falš robu postavio na svoje police.

Nadamo se samo da će ova falš roba što prije nestati s polica njemačkih robnih kuća, a da će Umbro i lanac Karstadt naći za shodno uputiti ispriku za svoje neznanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!