Rukomet

Tele2 postao generalni sponzor HRS-a

Marko Breljak • četvrtak, 12.01.2006.

U četvrtak je u Poreču, gdje se na pripremama nalazi naša rukometna reprezentacije upriličen svečani potpis ugovora o suradnji između Hrvatskog rukometnog saveza i renomiranog europskog telekom operatera Tele2. Radi se o tvrtki koja je nedavno došla i na hrvatsko tržište, a potpisom ugovora postaju generalni sponzor HRS-a.

Ugovore su potpisali čelni čovjek Saveza Željko Kavran i Predsjednik Uprave Tele2 Mats Tilly, a Kavran je pritom kazao sljedeće: "Velika nam je čast da je ova ugledna kompanija odabrala upravo naš Savez i naše reprezentacije i postati će naš drugi generalni sponzor. Tako ćemo uz Agrokor imati dva glavna sponzora, a posebno mi je drago što su obje kompanije u rukama privatnih vlasnika, za razliku od nekih drugih sponzora, koje prate uglavnom tvrtke u državnom vlasništvu. Vjerujemo da će najuspješniji sport u Hrvatskoj i njegovi akteri biti dobar promotor ovoj uglednoj tvrtki te da će navijači i simpatizeri hrvatske rukometne reprezentacije koristiti usluge ove vrhunske telekomunikacijske tvrtke."

Vrlo zadovoljan, čak i ugodno iznenađen pozitivnom atmosferom u hrvatskom rukometu bio je i Mats Tilly: "Vrlo mi je drago što sam danas ovdje i veliko mi je zadovoljstvo što smo odabrali hrvatski rukomet, jer se radi o kvalitetnoj ekipi koja niže same pozitivne rezultate. Nadam se da će s kvalitetnim radom i nastaviti i u budućnosti, u prvom redu na nadolazećem Europskom prvenstvu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!