Tenis

Murrayu treća pozivnica, ništa od iznenađenja

Branimir Korać • srijeda, 25.01.2006.

Organizatori Zagreb Indoorsa posljednju pozivnicu uručili su mladom Britancu Andyju Murrayu. Medijski jedan od najeksponiranijih mladih tenisača svijeta dobitnik je wild carda nakon što najavljeno iznenađenje ipak nije ateriralo u Zagreb...

Na današnjoj pressici uoči Indoorsa objavljeno je ime dobitnika i posljednje pozivnice za zagrebački turnir. Kao treći igrač koji u turnir ulazi s wild cardom nakon Marina Čilića i Richarda Gasqueta bit će Andy Murray. Nekada prvi junior svijeta u Zagreb dolazi kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača svijeta, igrača za kojeg Britanci kažu kako će nadmašiti Tima Henmana.

Tijekom tjedna Goran Ivanišević najavljivao je kako će pokušati dovesti jedno veliko ime u Zagreb, ali kao što je i sam naglasio, šanse su bile male. Naime, radilo se o Maratu Safinu koji se ipak zahvalio na pozivu i neće nastupiti u Zagrebu. Safin je tek nedavno počeo s treninzima nakon ozljede i nije potpuno spreman za nastup.

Vezane vijesti

Prema sadašnjoj listi sudionika u Zagrebu bi trebala nastupiti dvojica polufinalista Australian Opena, Nicolas Kiefer i Marcos Baghdatis, ali Ivanišević izražava sumnju kako se neće obojica pojaviti u Zagrebu. Posebice se to odnosi na Kiefera koji je noćas imao maratonski meč u četvrtfinalu, a i inače je poznat kao tenisač koji ima dosta problema sa spremnošću i ozljedama.

Za kraj jedna dobra vijest za sve koji žele pogledati Indoors uživo. Naime, kvalifikacijski dvoboji u subotu održat će se u Domu odbojke Bojan Stranić uz besplatan ulaz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!