Ostali sportovi

Boroš uzela Top 12

Branimir Korać • nedjelja, 05.02.2006.

Tamara Boroš napravila je sjajan rezultat na Top 12 europskom turniru održanom u Kopenhagenu. Naša najbolja stolnotenisačica osvojila je turnir u konkurenciji 12 najboljih stolnotenisačica Europe...

Sjajan rezultat hrvatskog stolnog tenisa na Europskom Topu 12. U Kopenhagenu turnir je uzela Tamara Boroš dokazavrši da je najbolja europska igračica, dok je Zoran Primorac došao do polufinala i upisao poraz od kasnijeg pobjednika Tima Bolla.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Tamara je danas odradila dva susreta same završnice i nakon velike borbe upisala pobjede. Prvo je u polufinalu bila bolja od stare poznanice Rumunjke Michaele Steff koja je imala 3:2 u setovima, ali nije mogla protiv Boroš izvući meč do kraja. U šestom i sedmom setu Tamara slavi vrlo tijesno 11:9, 12:10 i odlazi u finale. U finalu ju čeka Liu Jia koja nastupa za Austriju, ali raspoložena Boroš sa 4:1 dolazi do pobjede.

Zoran Primorac također ima razloga biti zadovoljan. U strašnoj konkurenciji došao je do polufinala gdje ga je zaustavio kasniji pobjednik Timo Boll. "Zoki" je uzeo prvi set u polufinalu s 11:9, ali naredna četiri odlaze na stranu Bolla koji ulazi u finale. U finalu bez problema s brzih 4:0 pobjeđuje Wernera Schlagera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!