Ostali sportovi

Kajsa definitivno odustala od SP, Blanka prvi favorit

Bernard Jurišić • petak, 03.03.2006.

Šveđanka Kajsa Bergqvist definitivno je otkazala nastup na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Moskvi. Jedina skakačica, uz Blanku Vlašić, koja je preskočila 2 metra ove godine, titulu glavne favoritkinje tako je propustila našoj šampionki...

Slika 1 od 2.
Foto: Dario Dodić

Skakačica koja je imala najbolji rezultat ove sezone (208), zbog ozljede zgloba otkazana je nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se održati u Moskvi od 10. do 12. ožujka.

Kajsa je, uz Blanku Vlašić, jedina svjetska skakačica koja je u 2006. godini preskočila 2 metra i bial je jedna od glavnih favoritkinja za naslov svjetskog prvaka.

Tako se naša rekorderka Blanka Vlašić prometnula u prvu favoritkinju natjecanja, jer će od skakačica koje će se pojaviti u Moskvi imati najbolji ovogodišnji rezultat (205).

Ipak, konkurencija će biti snažna, a Blanki će najviše izazova ponuditi domaće skakačice, Čičerova, Kupcova i Slesarenko, Ukrajinka Stjopina, Čehinja Lalakova... Puno izazova za Blanku, ali vrhunska forma koju je pokazala na početku sezone obećavaju dobre vijesti iz Moskve.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!