Ostali sportovi

Cro Cop demolirao Minowu

Igor Jurišić • petak, 05.05.2006.

Naš najbolji ultimate fight borac Mirko "Cro Cop" Filipović uspješno je započeo svoj pohod na naslov pobjednika velikog PRIDE GP turnira. Prva žrtva na tom putu bio je japanski borac Ikuhisa "The Punk" Minowa...

Bila je to potpuno jednostrana borba. Mirko je u ring izišao na staru pjesmu "Wild boys" od Duran Durana, kao da je time želio poručiti da se vraća i starim navikama rješavanja borbi u kratkom vremenu nokautima. Od prvog gonga Mirko je agresivno jurnuo prema Minowi i zadao mu nekoliko dobrih udaraca boksačkim tehnikama. Minowa je još jednom pokazao kako je veliki akrobat u ringu, pokušavši nekakav iznenadni odarac nogom iz okreta, no to je bio preneozbiljan pokušaj za našeg borca. Mirko potom vrlo brzo ruši Minowu u parter i ground 'n' pound udarcima završava priču nakon samo minutu i 50 sekundi borbe.

Ovom pobjedom Mirko se plasirao u četvrtfinale PRIDE GP turnira, koje je na rasporedu u srpnju. Tamo ga za razliku od današnjeg turnira čeka puno teži posao, budući da su nastup u drugoj rundi izborili Mark Hunt, Minotaur, Josh Barnett, Kazuyuki Fujita, Fabrizio Werdum i Hidehiko Yoshida. Osmo mjesto u četvrtfinalu ostalo je upražnjeno, a očekuje se da će ga popuniti PRIDE prvak Fedor Emelianenko, u slučaju da se do tada potpuno oporavi od ozljede ruke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!