Ostali sportovi

Eddie Sanchez: "Cro Cop će sigurno postati UFC prvak"

Igor Jurišić • nedjelja, 04.02.2007.

Mladi američki borac Eddie Sanchez imao je dovoljno hrabrosti prihvatiti meč koji je nekolicina njegovih kolega iz sigurnosnih razloga odbila. Na žalost po njega, stvari nisu išle onako kako je on zamislio...

Mladi Amerikanac dosad je imao savršen skor u ultimate fight karijeri, no u ovoj borbi jednostavno nije imao ni mrvicu šanse. Na kraju borbe Sanchez je ostao impresioniran svojim protivnikom: "Mirko Filipović nije bez razloga po kvaliteti drugi borac na svijetu. To mi je danas jasno pokazao. Mirko je deifinitivno kompletan borac, odličan je i na podu a pogotovo na nogama i mislim da je samo pitanje vremena kad će uzeti pojas UFC prvaka".

Na pitanje da li smatra da su ga UFC-ovi čelnici postavili kao "topovsku hranu" za Cro Copa, Sanchez ogovara:"Ako gledate stanje na papiru, onda bi se moglo reći da je to prilično neuravnotežen meč, ali ovo su mješovite borilačke vještine, sport u kojem je svašta moguće, stoga sam jednostavno morao iskoristiti šansu da se borim s ponajboljim borcem na svijetu. Žao mi je što nisam više pokazao, malo više radio rukama i možda nokautirao Mirka, ali Cro Cop je jednostavno bio predobar i nije mi to dozvolio. On je jedan od mojih idola i ponavljam, uvjeren sam da će postati UFC prvak".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!