Tenis

Na Argentinu ponovno bez Karlovića

Branimir Korać • utorak, 28.03.2006.

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Ivan Ljubičić objavio je sastav za susret drugog kola Davis Cupa protiv Argentine koji se igra idućeg vikenda u Zagrebu. U sastavu ponovno nema Ive Karlovića kojeg će zamijeniti Saša Tuksar...

Ivan Ljubičić objavio je imena četvorice igrača koji će se suprotstaviti Argentini u drugom kolu Davis Cupa. Očekivano uz njega i Marija Ančića nalazi se i ime Marina Čilića. No, ponovno nema Ive Karlovića kojeg će mijenjati Saša Tuksar.

Slika 1 od 1.
Foto: Darko Kraljević

Ivan i Mario trebali bi ponijeti sav teret meča s Argentinom, što i nije bilo sporno. Očekuje se njihov nastup u oba singla prvog dana te u paru drugog dana, a po potrebi i u pojedinačnim dvobojima trećeg dana.

Vezane vijesti

Pomalo neočekivano u sastavu nema Ive Karlovića. Karlović je ponovno iz nepoznatih razloga van reprezentacije iako je dobio poziv i očekivalo se njegovo pojavljivanje. No, to nije prvi puta da ga nema među odabranima svojevoljno. Sjetimo se, još u doba Nikole Pilića kao izbornika, zbog sukoba s izbornikom bio je na ledu, zatim uoči meča s Austrijom odbio je nastup zbog ozljede iako je neposredno nakon susreta s Austrijom nastupio na turniru u San Joseu.

Što je Karlovića natjeralo na ovakvu odluku, nije poznato. U nekakav sukob s Ivanom ili Marijem ne vjerujemo. Da li je posrijedi neslaganje s radom Saveza ili opet nezadovoljstvo ulogom u reprezentaciji, preklapanje s osobnim planovima ili nešto sasvim "deseto", sada možemo samo nagađati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!