SP 2006.

Kranjčar zadovoljan talijanskom turnejom

HINA • četvrtak, 27.04.2006.

"Izuzetno sam zadovoljan turnejom po Italiji. Razgovarao sam s našim reprezentativcima i njihovim trenerim i nosim pozitivne dojmove jer su igrači spremni i zadovoljavaju sve naše kriterije," kazao je danas izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar na redovitoj novinarskoj konferenciji u Kući nogometa...

Hrvatski strateg proteklog je vikenda obišao talijanske prvoligaše u čijim redovima igraju hrvatski reprezentativci kako bi provjerio njihovu formu, ali i dogovorio provedbu određenih testova koji su potrebni hrvatskom stožeru uoči početka priprema za nastup na Svjetskom prventvu u Njemačkoj.

Slika 1 od 1.
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Gotovo idilično stanje u hrvatskom taboru kvari tek ozljeda veznjaka Werdera Jurice Vranješa. "Nakon što Jurica obavi kompletnu dijagnostiku vidjet ćemo u kakvom se stanju nalazi," dodao je Kranjčar, koji će do 15. svibnja morati odrediti listu putnika za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Glavni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić najavio je da će vodstvo Saveza idućeg tjedna posjetiti Moskvu kako bi pripremili sve za gostovanje hrvatske vrste u tom gradu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine, a tom prigodom će pogledati i nastup Ivice Olića koji će sa moskovskim CSKA nastupiti u nacionalnom Kupu.

"Vrlo brzo će startati kvalifikacije za EP i nemamo previše vremena," rekao je Srebrić dodovši kako se broj potencijalnih kandidata za prijateljsku utakmicu hrvatske vrste 18. kolovoza povećao za još jednu momčad. Naime, u tom terminu čak šest reprezentacija želi odmjeriti snage s odabranicima Zlatka Kranjčara - Turska, Danska, Urugvaj, Norveška, Češka i Italija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!