Rukomet

Šojat: "Moramo odigrati najbolju taktičku utakmicu"

www.koprivnica.net • petak, 19.05.2006.

U trofejnoj sobi Podravke Vegete održana je u srijedu konferencija za novinare uoči uzvratne finalne utakmice Kupa EHF koju Koprivničanke u subotu igraju s mađarskim Ferencvarosom...

Ulaznice za subotnju utakmicu (početak u 17,45 sati) u prodaji su od srijede po cijeni od 20 kuna, a u klubu napokon očekuju i punu dvoranu. Ulaznice se mogu kupiti u klupskim prostorijama u Sportskoj dvorani, na istočnoj porti Podravke te u bistrou Bravo na Trgu kralja Tomislava.

- Čeka nas izueztno težak i zahtjevan susret, moramo odigrati najbolju taktičku utakmicu, neće tu biti baš puno ljepote. Moramo popraviti obranu, siguran sam da nećemo opet dobiti 37 golova. Iz prve utakmice imamo vrlo dobar rezultat, minimalni poraz od 36:37, koji je proizveo neku euforiju kao da je sve već gotovo. Treba se smiriti, i biti svjestan da je naš suparnik kvalitetna i iskusna ekipa koja jednako dobro igra kod kuće i u gostima. Mislim da su naše cure zaslužile podršku pune dvorane, nadam se da ćemo osvojiti i treći trofej ove sezone - rekao je trener Podravke Vegete Josip Šojat.

Slika 1 od 1.
Foto: www.koprivnica.net

Kapetanica Renata Hodak odigrala je odlično drugo poluvrijeme u Budimpešti i sa šest pogodaka dala je velik doprinos aktivnom rezultatu.

- Slažem se s trenerom da treba smiriti euforiju, čeka nas teška utakmica u kojoj sve nade polažemo u obranu. U Mađarskoj niste vidjeli naše pravo izdanje, razočarale smo u obrani, ali smo istodobno zabile velik broj golova. Ekipa je ove godine pokazala zrelost, ne bojimo se publike ni protivnika, dok igramo svoju igru, svakoga možemo pobijediti - ustvrdila je Renata Hodak.

Marina Naukovič u Budimpešti nije briljirala, ali vjeruje da joj se dva uzastopna slaba izdanja ne mogu ponoviti.

- U ovoj sezoni još nismo izgubili utakmicu kod kuće, pa vjerujem da nećemo ni sad, kad je najvažnije. Ferencvaros je dobar, pokazao je to u prvoj utakmici, a mi ćemo nastojati pokazati da smo bolje i da zaslužujemo Kup EHF. Sigurna sam da će nam naši sjajni navijači pružiti podršku u kojoj će biti nemoguće zakazati - rekla je Marina Naukovič.

Inače, navijači provode opsežne pripreme za utakmicu, najavljuje se navijanje kakvo već dugo nije viđeno, kao i bogata koreografija, a u subotnje prijepodne bit će upriličen i karusel automobilima po gradskim ulicama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!