SP 2006.

Hrvatski reprezentativci optimisti uoči dvoboja s Brazilom

HINA • utorak, 13.06.2006.

Hrvatska nogometna reprezentacija na Olimpijskom je stadionu u Berlinu u ponedjeljak odradila posljednji trening pred prvi dvoboj na Svjetskom prvenstvu koji će igrati u utorak u 21 sat protiv Brazila.

Trening je bio lakšeg intenziteta, a svi su igrači radili punim intenzitetom uključujući i Ivicu Olića.

Nakon treninga hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar je rekao: "Ovo je bio lakši trening, jer smo sve što je trebalo napraviti napravili ranije. Igrače trese lagana pozitivna nervoza, svi jedva čekaju početak utakmice, a to je i razlog optimizmu, pa ja osobno očekujem pozitivan rezultat".

Standardni član prve postave naše reprezentacije Niko Kranjčar također je umjereni optimist. "Veliko je zadovoljstvo što na početku SP-a možemo igrati protiv svjetskih prvaka. Momčad je spremna i očekujemo dobru utakmicu", rekao je Niko Kranjčar.

Napadač naše reprezentacije Ivan Klasnić kaže: "U utakmici protiv Brazila pokazat ćemo pravo lice hrvatske reprezentacije. Svi smo maksimalno motivirani i zato rezultat neće izostati".

Naš branič Josip Šimunić igrat će protiv Brazila na svom stadionu s obzirom da je član berlinske Herthe. "Mi uvijek najbolje igramo protiv najboljih, a Brazil je najbolja reprezentacija na svijetu. No, mi se nećemo predati i spremni smo za podvig", smatra Šimunić.

Priliku s klupe čekat će veznjak Luka Modrić. "U utakmici protiv Brazila nemamo što izgubiti, a upravo je to razlog optimizma", rekao je Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!