Tenis

Ivan ponovno na dvojci, na teren i Ivo i Ivana

Ivor Krapac • srijeda, 31.05.2006.

Ivan Ljubičić, Ivo Karlović i Ivana Lisjak sutra će se pokušati pridružiti Mariju Ančiću i Karolini Šprem u trećem kolu Roland Garrosa. Kao i na startu turnira, Ljubičić će zaigrati na terenu broj dva. U četvrtom meču iza 11 sati čeka ga španjolski kvalifikant Oscar Hernandez...

Prije Ljube i Hernandeza, na redu su ženski dvoboji Czink - Miskina i Johansson - Kiriljenko, te nastavak danas prekinutog ogleda Dmitrija Tursunova i Tima Henmana, u kojem Tursunov vodi sa 6:3 i 6:2.

Ivana Lisjak i Kineskinja Jie Zheng susrest će se u četvrtom meču iza 11 na terenu broj tri. Program na trojci otvorit će Davide Sanguinetti i Radek Stepanek, slijede Shenay Perry i Akiko Morigami, pa njemački ogled Tommyja Haasa i Alexandera Waskea.

Ivo Karlović i 22. nositelj, Slovak Dominik Hrbaty će u 11 sati otvoriti četvrtak na terenu broj 16.

Ljubičić i Karlović danas su nastupili u prvom kolu parova. Ljubo i Talijan Uros Vico, rođen u Splitu, ubilježili su glatkih 6:2 i 6:2 protiv češkog dvojca Tomaš Berdych/Jiri Novak. Karlo i Južnoafrikanac Chris Haggard nisu mogli protiv trećepostavljenih Marka Knowlesa i Daniela Nestora, koji su ih svladali sa 6:2 i 7:6(4).

Lovro Zovko i srpsko-crnogorski broj jedan Novak Đoković također su zaustavljeni na startu. Francuzi Jerome Haehnel i Alexandre Sidorenko svladali su ih sa 7:5, 3:6 i 6:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!