SP 2006.

Zaradite na transferu Nike Kranjčara!

Dario Dodić • četvrtak, 11.05.2006.

Podijeljena su mišljenja o trenutno medijski najzanimljivijem hrvatskom igraču Niki Kranjčaru. Neki smatraju da je precijenjen, dok drugi pak misle kako je pravi dragulj kojeg treba čuvati i pustiti da se razvije. Isto tako, podijeljena su mišljenja o klubu u kojem će nastaviti karijeru...

Sigurno i sami imate neka svoja razmišljanja o klubu u kojem će karijeru od iduće sezone nastaviti glavni razigravač Hajduka i hrvatske reprezentacije. Jeste li spremni malo riskirati i zaraditi na Nikinom transferu?

Slika 1 od 1.
Foto: Bruno Karadža

Naime, Expekt.com kladionica odlučila je svoje korisnike razveseliti novom ponudom - pogodite u kojoj će zemlji svoju karijeru nastaviti Niko Kranjčar!

Interes Celtica prema Expektovim bookmakerima čini se najrealnijim, pa ćete za jedan uloženi Euro na Škotsku kao buduću Nikinu destinaciju zaraditi tri Eura. Lyon i Marseille "osigurali" su koeficijent 4.00 za Francusku, a na listi su još i Rusija i Ukrajina (7.00), Italija (10.00), Njemačka (12.00), Španjolska (17.00) te Engleska (20.00). Ukoliko smatrate da će Niko u neku drugu državu, koeficijent na takvu okladu je 7.00.

Osim budućeg odredišta Nike Kranjčara možete poneki Euro uložiti i na Dadu Pršu. Mislite li da će Pršo biti prvi strijelac Svjetskog prvenstva? Koeficijent za taj Pršin podvig je 65.00. Još jedan zanimljiv duel smislili su u Expektu - pogodite tko će imati bolji plasman u duelu Hrvatske i Srbije i Crne Gore. Koeficijent da će Hrvatska biti uspješnija od SiCG je 1.42, dok ćete za bolji plasman SiCG dobiti koeficijent 2.75.

Što još čekate? Zaradite na transferu Nike Kranjčara!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!