Tenis

Na PBZ Zagreb Indoorsu održan Kids' Day

Sportnet • srijeda, 31.01.2007.

Stotinjak djece družilo se s Ivanom Ljubičićem, Marinom Čilićem i Jarkkom Nieminenom. Za najmlađe je napravljen i Kids' World osmišljen kao sportsko-zabavni program za djecu, dostupan tijekom cjelokupnog trajanja PBZ Zagreb Indoorsa...

Jučer je na PBZ Zagreb Indoorsu, u suradnji s kompanijom Toykimo, održan Kids' Day. Tradicionalno druženje najmlađih s tenisačima upriličeno je u Velikoj dvorani Doma sportova, na središnjem terenu, a u glavnoj ulozi bile su domaće zvijezde Ivan Ljubičić i Marin Čilić te Finac Jarkko Nieminen. Stotinjak djece imalo je priliku prebaciti nekoliko loptica sa svojim idolima, a uz neizostavno fotografiranje sa slavnim tenisačima i dobivanje autograma, za njihovu dobru zabavu pobrinuo se i veliki plišani medvjed Pandou, jedan od zaštitnih znakova velikog svjetskog proizvođača igračaka – Toykima.

PBZ Zagreb Indoors, osim po vrhunskoj organizaciji i velikim svjetskim teniskim imenima koje zagrebačka publika ima priliku vidjeti, po mnogočemu je jedinstven u odnosu na ostale svjetske turnire. Tako je Zagreb, još tijekom devedesetih, bio među prvim gradovima-domaćinima najvećih teniskih događanja, koji je ponudio poseban sportsko-zabavni program za djevojčice i dječake tijekom trajanja samog turnira. Kreatori ovog u svijetu nagrađivanog i priznatog sportsko-zabavnog programa za djecu, u kompaniji Toykimo pronašli su sjajnog partnera u realizaciji projekta pod nazivom Kids' World, koji se na premijernom izdanju PBZ Zagreb Indoorsa, pokazao punim pogotkom.

"Želim istaknuti zadovoljstvo činjenicom što su nam čelni ljudi PBZ Zagreb Indoorsa ukazali povjerenje i dali nam odriješene ruke u osmišljavanju projekta Kids' World. Najbolji pokazatelj da smo ostvarili zacrtane ciljeve su sjajne reakcije i iznimna zainteresiranost djece za ovaj program. Veliku satisfakciju predstavlja i odluka ATP-a, kao krovne organizacije muškog tenisa, da se ovaj model primijeni i na ostalim svjetskim turnirima", izjavio je ovom prigodom Goran Krnjak, direktor kompanije Toykimo Adria.

Ovaj jedinstveni svijet za djecu sastoji se od dva programa, koji su izgrađeni u hodnicima za gledatelje, smještenima oko Velike dvorane Doma sportova. Osmišljeni su kao dvije besplatne igraonice, izgrađene od Clicsa, u posljednje vrijeme u svijetu iznimno popularnih konstruktivnih igračaka, koje u sebi objedinjuju karakteristike kocaka i puzzlea. Jedan jedini oblik slagalice Clics djeci, ali i roditeljima, daje sate i sate zabave u kreativnom razvijanju najraznovrsnijih građevina, likova i drugih elemenata. Svi zainteresirani dječaci i djevojčice vrtićke, osnovnoškolske te srednjoškolske dobi pozvani su da posjete Kids' World, a iz zagrebačkog poglavarstva čak su preporučili ravnateljima osnovnih škola da osiguraju organizirani dolazak svojih učenika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!