Nogomet

Totti ipak ostaje Azzurro

Leo Tomašević • subota, 19.08.2006.

Prva dobra vijest za izbornika talijanske reprezentacije Roberta Donadonija nakon kritika i poraza protiv Hrvatske reprezentacije je odluka Francesca Tottija da nastavi igrati za Italiju...

Odmah nakon kraja Svjetskog prvenstva i pobjede u finalu protiv Francuske, Francesco Totti, igrač Rome, govorio je o mogućnosti napuštanja talijanske reprezentacije zbog stresa, previše posla i premalo vremena za posvetiti svojoj ženi i djetetu. Medutim nakon odmora i dužeg razmišljanja prihvatio je igrati i dalje za Italiju. To je potvrdio i Robertu Donadoniju, talijanskom izborniku, tijekom telefonskog razgovora te dodao da ima potrebe za vremenom kako bi izliječio do kraja ozljedu protiv koje se bori još od veljače i zbog koje se je skoro morao odreći prisustva na Svjetskom prvenstvu.

Sve je počelo 19. veljače sudarom u igri s Vanigliem, braničem protivničke momčadi na utakmici Roma - Empoli kada je prijelom lisne kosti natjerao Tottija na brz oporavak i borbu protiv vremena. Nakon 58 dana je bio na terenu isto zahvaljujući podršci Marcella Lippija, bivšeg talijanskog izbornika koji mu je obećao prisustvo u Njemačkoj. Totti i Donadoni bi se trebali sastati slijedeći tjedan i dogovoriti nastupe rimskog nogometaša u reprezentaciji kako bi mu omogućili povratak u najbolju fizičku spremu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!