SP 2006.

Šimunić: "Ne bojimo se Japana"

HINA • četvrtak, 15.06.2006.

Branič berlinske Herthe svjestan je kako nakon početnog poraza hrvatska vrsta više nema pravo na kiks, iako bi se poraz protiv Brazila teško mogao nazvati kiskom. Poraz i u dvoboju protiv Japana posve bi zakomplicirao situaciju odabranicima Zlatka Kranjčara, a možda i zaključio "njemačku avanturu"...

"Bio sam odličan u matematici, no ne želim se zamarati brojnim kombinacijama. Nitko u našem taboru ne pomišlja na poraz, premda smo svjesni da nas očekuje teška borba. Protiv Japana od prve minute idemo po tri boda. Nismo se bojali Brazila, pa nećemo niti Japana i Australije. Igrat ćemo čvrsto i hrabro, i uvjeren sam u našu pobjedu", otkrio je Josip Šimunić, dodavši kako vremenski uvjeti i rani termin utakmice (15 sati) neće utjecati na igru.

"Danas se osjećam umorno, no bit će dovoljno vremena za oporavak. Biti će teško igrati po najvećoj vrućini, no jednako teško će biti i japanskim igračima.", smatra Šimunić.

Vezane vijesti

Luka Modrić nije nastupio u susretu protiv Brazila, no ozljeda Nike Kovača otvorila je mogućnost da zaigra protiv Japana od prve minute, ili pak da uđe u igru kao "jocker".

"Bolji smo od Japana, no to treba dokazati na terenu. Ako ponovimo igru kao protiv Brazila možemo očekivati tri boda. Raspoloženje u našim redovima je usprkos porazu odlično. Nezadovoljni smo gubitkom bodova, ali zadovoljni igrom koju smo pružili i s mnogo optimizma dočekujemo Japan.", zaključio je Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!