SP 2006.

Lehmann nudi Kahnu svoje mjesto na vratima Njemačke

HINA • četvrtak, 06.07.2006.

Prvi vratar njemačke nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, Jens Lehmann (36) ponudio je mjesto u momčadi Oliveru Kahnu (36) kako bi se jedinica Bayern Munchena na dostojanstven način mogla oprostiti od Svjetskog prvenstva...

"Kahn je zaslužio braniti posljednju utakmicu SP-a. Ukoliko se izbornik složi spreman sam prepustiti svoje mjesto Oliveru, naravno ukoliko Kahn to želi" poručio je Lehmann koji je na SP-u bio jedan od najboljih igrača "Elfa".

Posljednjih mjeseci odnosi između Lehmanna i Kahna bili su iznimno napeti jer su obojica smatrala kako zaslužuju mjesto na vratima njemačke vrste. Njihov sukob dodatno je potencirao izbornik Jurgen Klinsmann svojim neodlučnim stavom i odugovlačenjem donošenja odluke tko će biti "jedinica elfa". Na koncu je Klinsmann prelomio i mjesto u momčadi povjerio je vrataru Arsenala, dok je Kahn morao na klupu što je iznimno teško prihvatio.

Međutim, tijekom prvenstva Kahn je nekoliko puta javno pružio podršku Lehmannu davši do znanja kako mu je reprezentacije ispred svega.

"Ponašanje Olivera je bilo sjajno. U presudnim trenucima pružio je meni, ali i ostatku momčad veliku podršku i vjerujem kako bi trebao braniti zadnju utakmicu. Bio bi to njegov veličanstveni oproštaj od svjetskog prvenstva," poručio je Lehmann.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

SkrolSP 2006.Ostali
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!