SP 2006.

Klasnić opovrgnuo povlačenje iz reprezentacije

Bernard Jurišić • utorak, 04.07.2006.

Nakon brojnih medijskih špekulacija glede reprezentativnog nastavka karijere ponajboljeg hrvatskog napadača Ivan Klasnića, Werderov "killer" preko svoje osobne internetske stranice opovrgnuo je mogućnost odbijanja igranja za Hrvatsku...

Medijske špekulacije oko mogućih otkaza koje bi izbornik Zlatko Kranjčar mogao dobiti uoči početka kvalifikacija za EP 2008., ubuduće će biti kraće barem za jedno ime.

Ivan Klasnić u medijima je bio naznačen kao jedan od onih koji bi mogli odbiti Kranjčarevu pozivnicu, ponajviše iz razloga što ga je izbornik prilično nespretno prozvao za neučinkovitost tijekom Svjetskog prvenstva.

Slika 1 od 2.
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

"Nažalost, nismo prošli dalje na SP u Njemačkoj", započeo je Klasnić obraćanje navijačima na svojoj stranici. "Međutim, bilo je fenomenalno sudjelovati na SP i naši navijači su najbolji."

O svojoj budućoj reprezentativnoj karijeri Klasnić je napisao: "Ja nikad nisam izjavio da neću igrati za reprezentaciju. Hrvatska mi je u srcu, tako da to ne dolazi u obzir. Kad igram za repku igram samo za Hrvatsku, a ne za sebe. Ali neke su me izjave jako razočarale. Mislim da momčad zajednički pobjeđuje i gubi. Uostalom, izbornik je izjavio da će me i dalje pozivati u reprezentaciju, ali da neću igrati. Samo na to sam reagirao, rekavši da me onda i ne treba pozivati."

Klasnić je zasigurno u pravu u dijelu u kojem govori kako momčad i pobjeđuje i gubi zajednički. Tako bi se trebao ponašati i izbornik Zlatko Kranjčar, koji bi morao odabrati između toga hoće li raščistiti stvari koje treba raščistiti unutar četiri zida i "oči u oči" sa svojim igračima s kojima namjerava krenuti u nove kvalifikacije, ili će svoje ispovjedi ostaviti za "večeri uz čašicu" u društvu onih novinara kojima je takav završetak dana izrazito popularan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

SkrolSP 2006.Hrvatska
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!