Nogomet

Loše vijesti iz Kijeva

Bernard Jurišić • četvrtak, 17.08.2006.

Hrvatska U-21 reprezentacija dobila je prilično loše vijesti iz Kijeva, s prve utakmice naše skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2007. Bugari su vrlo uvjerljivo pobijedili Ukrajinu, što je značajno otežalo posao momčadi Dražena Ladića...

Bugarska je s 3:0 protutnjala Kijevom, vrlo vjerojatno izbacivši Ukrajince, inače finaliste prošlog Europskog prvenstva, iz svih kombinacija za prolazak u sljedeći krug kvalifikacija.

Pogotke za Bugarsku postigli su Atanasov u 43. minuti, te Juventusov napadač i trenutno najveća bugarska zvijezda Valeri Božinov u 57. i 64. s bijele točke.

Ovo su prilično loše vijesti za našu reprezentaciju, koja će imati jako težak posao s obzirom na jednostruki format natjecanja. Ladićevu momčad 3. rujna očekuje gostovanje u Bugarskoj, gdje ne smiju izgubiti žele li proći u drugu fazu kvalifikacija.

S eventualnim bodom iz Bugarske, u posljednjem susretu, kod kuće protiv Ukrajine, trebala bi nam pobjeda od minimalno tri pogotka razlike, da bismo osigurali prvo mjesto i prolaz dalje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!