Tenis

Ivanišević startao pobjedom

Ivan Milatić • četvrtak, 12.10.2006.

Goran Ivanišević pobjedom je započeo nastup na Alex Tennis Classics turniru iz serije Merrill Lynch Tour of Champions što je u četvrtak započeo u Eindhovenu. U prvom kolu Elandsdoorn skupine za 55 minuta pobijedio je Francuza Henrija Lecontea sa 6:2, 6:4. U drugom susretu ove skupine Južnoafrikanac Wayne Ferreira spasio je dvije meč lopte organizatoru turnira Paulu Haarhuisu i pobijedio 3:6, 7:5, 10:8 (champions tie break)...

U susretima UNICEF skupine Čileanac Marcelo Rios nastavio je seriju pobjeda, uništivši Australca Pata Casha sa 6:3, 6:1. Čileanac ove godine nije izgubio niti jedan susret. Puno napetije bilo je u drugom dvoboju u kojemu je na kraju ljubimac domaće publike Richard Krajicek pobijedio Nijemca Michaela Sticha sa 6:3, 6:7 i 10:8.

U drugom kolu u petak se sastaju: od 15 sati Marcelo Rios i Michael Stich, nakon njih na teren će Henri Leconte i Wayne Ferreira. U trećem susretu dana ne prije 19 sati Goran Ivanišević igrat će protiv Paula Haarhuisa, a program će zaključiti Richard Krajicek i Pat Cash.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!