Nogomet

Beckham demantirao potpis novog ugovora

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 28.08.2006.

Donedavni kapetan engleske reprezentacije i još uvijek najveća marketinška zvijezda svjetskog nogometa, David Beckham, demantirao je vijest koja je plasirana u španjolskim medijima da je produžio ugovor s Realom do 2009. godine...

Beckham je preko svog glasnogovornika poručio kako se razmišlja o produženju ugovora, ali da to još nije riješeno: "Obje strane žele sjesti i dogovoriti se oko novog ugovora ove jeseni. Novi ugovor nije dogovoren još."

Predsjednik kluba Ramon Calderon izjavio je kako želi ostanak Beckhama: "Svi želimo da ostane s nama. Željeli bi da obnovi ugovor na još dvije godine."

Iako je obnovljeni Real slabo startao u novu sezonu (0:0 s Villarrealom), Calderon je izrazio vjeru u mogućnosti nove momčadi: "Imam vjere u Capella. On je najbolji trener na svijetu, ali morate imati strpljenja. Današnji remi bio je tek prva utakmica."

Calderon je dodao kako bi Ronaldo želio ostati u Realu: "Rekao mi je da želi ostati s nama i da ima puno nade za budućnost. Izgubio je na težini i želi nastaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Zvjezdana noć nad poljudskim nebom

    Piše: Petar Jenjić

    Zvjezdana noć nad poljudskim nebom

    Hajduk je prvu četvrtinu sezone SuperSport HNL-a zaključio na prvom mjestu, a važnu ulogu u tome imali su i igrači ponikli iz Akademije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!