Nogomet

Celtic nezaustavljiv, hat-trick Gravesena

Marin Vuković • nedjelja, 12.11.2006.

Ne događa se često da Thomas Gravesen postiže pogotke, a kada mu to pođe za rukom čak triput u jednoj utakmici, podatak je to vrijedan isticanja. Zahvaljujući golovima 30-godišnjeg Danca, Celtic je uspješno odradio još jedno gostovanje, svladao St. Mirren te zadržao veliku bodovnu prednost...

Već u drugoj minuti aktualni je prvak došao do vodstva, nakon što je Gravesenu asistirao Kenny Miller. Bio je to šok za domaću momčad, a novi je stigao već u 21. minuti kada je Gravesen i drugi put matirao vratara Bullocka.

U drugom poluvremenu St. Mirren je krenuo agresivnije što im se ubrzo i isplatilo. Prvo je Billy Mehmet pogodio vratnicu, a zatim je u 56. minuti nakon ubacivanja Simona Lapina najviši bio John Sutton i smanjio prednost Celtica na 2:1.

Vezane vijesti

Uslijedili su teški trenuci za goste iz Glasgowa jer je St. Mirren sve snage dao u napad, no u 69. minuti stigao je novi hladan tuš. Nakon kornera za goste, ponovno je na pravom mjestu Gravesen i zaokružuje svoj sjajan nastup za pobjedu Celtica od 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometEuropske lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!