Nogomet

Kranjčar krenuo asistencijom

Bernard Jurišić • srijeda, 20.09.2006.

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar dočekao je svoj debi u službenoj utakmici za Portsmouth. Utakmicu 2. kola Carling Cupa protiv trećeligaša Mansfielda, bivši Hajdukovac počeo je u prvoj jedanaestorici i ubilježio asistenciju za drugi pogodak svog kluba...

Slika 1 od 1.

Portsmouth je nastavio niz pobjeda, koje su se od prvenstva produžile i na kup-natjecanje. Pobjedom od 2:1 na gostovanju kod Mansfielda, Portsmouth se plasirao u 3. kolo Carling Cupa.

Harry Redknapp na travnjak je izveo "šaroliku" momčad u kojoj su bili gotovo svi igrači koje je klub nedavno angažirao. Vodeći pogodak postigao je Manuel Fernandes u 5. minuti, a na 2:0 povisio je Matthew Taylor na asistenciju Kranjčara u 33. minuti. Domaćini su smanjili pogotkom Reeta u 81. minuti.

Naš reprezentativac bio je jedan od najboljih igrača na terenu, u 51. minuti zaradio je žuti karton, a u 62. minuti zamijenio ga je David Thompson.

Narednu utakmicu Portsmouth igra u ponedjeljak kod kuće protiv Boltona, kad bi se mogao dogoditi i Kranjčarov debi u Premiershipu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!