Nogomet

Karte za Auxerre u prodaji već od sutra

Dario Dodić • utorak, 05.09.2006.

Dinamov pohod na Kup Uefe započinje ogledom s Auxerreom 14. rujna na maksimirskom travnjaku. Potražnja za ulaznicama raste iz dana u dan, pa su se u vodstvu kluba odlučili već sutra pustiti u prodaju ulaznice za veliki dvoboj sa starim poznanicima iz Francuske...

Interes navijača podsjeća na onaj uoči susreta s Arsenalom, neke procjene čak i govore o tome da će se karte za Auxerre prodati brže nego što su se prodavale karte za susret s topnicima. Zbog toga su u Dinamu odlučili već sutra (srijeda) u pretprodaju pustiti karte za utakmicu s Auxerreom. Karte će se moći kupiti od 9 do 17h na blagajnama Jug i Zapad maksimirskog stadiona. Cijena ulaznice za Zapad dolje iznosi 150 kuna, za Zapad gore i tribinu Istok ulaznica će koštati 100 kuna, dok će se za ulaznice za sjevernu i južnu tribinu morati izdvojiti 60 kuna. Valja istaknuti kako i za utakmicu s Auxerreom vrijede sve godišnje ulaznice.

Ulaznice za Kamen Ingrad na Kvatriću

Prodaja karata za prvenstveni ogled s Kamen Ingradom također počinje sutra, ali za razliku od ulaznica za utakmicu s Auxerreom, karte za susret s Kamen Ingradom prodavat će se na Dinamovom kiosku na Kvaternikovom trgu. Ulaznice se mogu nabaviti svakog dana između 9 i 17 sati, a cijene karata su sljedeće: Tribina Zapad 80 kuna, Tribina Istok 60 kuna, Tribina Sjever 30 kuna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!