Nogomet

Krticom protiv Izraela?

Sportnet • srijeda, 15.11.2006.

Svi se, naravno, sjećate velike pobjede nad Engleskom i sjajnog učinka maksimirske krtice u dvoboju s Garyjem Nevilleom i Paulom Robinsonom. Priznajte, nadate se da krtica ima i na izraelskom stadionu Ramat Gan...

Expekt.com kladionica za vas je pripremila novu posebnu ponudu vezanu uz utakmicu Izraela i Hrvatske. Bilićevi izabranici na Ramat Ganu pokušat će doći do pobjede, a vi svoju sreću možete iskušati klađenjem na jednu od 15 opcija vezanih uz ovu utakmicu.

Koeficijent na pobjedu Hrvatske je 2.35, a Expekt.com je za vas pripremio i posebne oklade. Ima li krtice na Ramat Ganu? Hoće li pasti autogol? Koeficijent da će pasti autogol je 9! Krtica je poneki euro uplatila, iskoristite i vi ovu odličnu ponudu. Od ostatka ponude izdvajamo koeficijent da će Mladen Petrić postići pogodak - 3.40. Expekt.com vam nudi koeficijent 2.9 da će Eduardo zabiti gol, a ako mislite da Eduardo može postići dva i više, koeficijent na takvu okladu je čak 8.5!

Što još čekate? Registrirajte se na Expekt.com, uzmite bonus od maksimalno 35 eura i okušajte sreću! Utakmicu Izrael - Hrvatska kladionica Expekt.com imat će i u LIVE ponudi za vrijeme susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!