Nogomet

Negostoljubivi Arminia i Stuttgart

Petar Plevnik • nedjelja, 29.10.2006.

U dva posljednja susreta devetog kola Bundeslige, domaćini su ostvarili dvije uvjerljive pobjede. Arminia Bielefeld sa 5:1 svladala je Alemanniju Aachen, dok je Stuttgart sa 3:0 nadigrao Schalke...

Arminia iz Bielefelda nastavlja sa odličnim igrama na domaćem travnjaku. U petom susretu odigranom na svojoj Schüco-Areni momčad Thomasa Von Heesena ubilježila je i četvrtu pobjedu. Domaćini su sjajno otvorili susret te su već nakon 19. minuta, pogocima Kampera i Kučere, imali vodstvo od 2:0. Nadu gostima početkom drugog dijela svojim pogotkom daje Plaassenrich (47'), no samo tri minute kasnije Wichniarek zabija za 3:1. Pobjedu domaćina potvrdili su Kamper u 68. te Eigler u 85. minuti.

Nakon slabog ulaska u sezonu, momčad Stuttgarta iz kola u kolo bilježi sve bolje rezultate. Najnovija žrtva Švaba bio je Schalke, koji je na Gottlieb-Daimleru poražen sa 3:0, čime je Stuttgart produžio niz neporaženosti na šest susreta. Bolju igru domaćini su okrunili u 32.minuti preko Khedire, da bi isti igrač u prvoj minuti nastavka zabio za 2:0. Pobjedu domaćina potvrdio je Tasci u 75. minuti.

Bundesliga, deveto kolo, 29.10.2006.:
Arminia Bielefeld - Alemannia Aachen 5:1, Stuttgart - Schalke 04 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!