Nogomet

Petrov završio reprezentativnu karijeru

Hrvoje Rafaelić • četvrtak, 12.10.2006.

Vijest kao grom iz vedra neba za bugarskog izbornika Hrista Stoičkova. Jedan od trenutno najboljih bugarskih igrača Stilian Petrov odlučio je da više neće nastupati za bugarsku reprezentaciju...

Kapetan nacionalne momčadi odlučno je najavio da više neće nastupati za Bugarsku. »On je važan igrač za našu reprezentaciju. On je naš kapetan. Puno je vremena do našeg sljedećeg susreta i nadam se da će Stilian donijeti jedinu pravilnu odluku, a to je ostanak s momčadi.», u jednom dahu govorio je Stoičkov dok je silazio iz aviona na aerodromu u Sofiji nakon povratka iz Luksemurga.

Trener nacionalne momčadi nije previše upoznat zbog čega je Aston Villin igrač donio takvu odluku: »Uvijek je bio čvrstog karaktera i stvarno ne znam što ga je navelo na ovakvu odluku. Ako se za to i odluči nakon našega sljedećeg razgovora morati ćemo svi poštovati njegovu odluku.»

Pred novinare je izašao i bugarski napadač Dimitar Berbatov koji je rekao nekoliko rečenica vezane uz ovaj događaj: »Dogodilo se to iznenadno. Svi smo sjedili u restoranu kada nam je Stilian priopćio vijest. Nismo mogli vjerovati. Sjedili smo nekoliko sati da bi ga razuvjerili, ali djelovao je prilično odlučno. Svima nam je teško. Napušta nas naš kapetan.»

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!