Nogomet

Vraća li se Beckham?

Ivan Pašalić • petak, 13.10.2006.

Nakon što je Engleska vrsta u protekle dvije kvalifikacijske utakmice uzela samo bod, većina navijača žudi za povratkom bivšeg kapetana...

Pregršt netočnih dodavanja, lopti u "prazno", pogrešaka u obrani i općenito loša igra momčadi Stevea McLarena natjerali su engleski nogometni puk da se zapita da li reprezentaciji zaista nedostaje David Beckham. Iako nije briljirao na Svjetskom prvenstvu navijači smatraju da se Becks treba vratiti. Možda tako misle navijači, ali ne i izbornik.

Max Clifford, osobni savjetnik Stevea McLarena je izjavio: " Osobno, smatram da Beckham ne bi puno donio reprezentaciji u utakmici protiv Hrvatske, ali ukoliko on u klubu nastavi pružati dobre partije onda ćemo razmisliti o pozivu. Slušajte, kada momčad pobjeđuje onda je sve sjajno, ali ako izgubite onda ste mrtvi. Upravo se to sada događa McLarenu. Mislim da je nepozivanje Beckhama vrlo hrabar i pametan potez jer je izbornik dao do znanja da nije samo pomoćnik Svena Gorana Erikssona već da je sada on glavni."

" Steve se vrlo dobro drži sa pritiskom medija jer bez toga ne možete biti izbornik reprezentacije kao što je Engleska. Budući da je nedavno sjeo na izborničku klupu smatram da ovo i nije loš rezultat jer Hrvatska ima odličnu momčad i od nje nije sramota izgubiti.", dodao je Clifford.

Englesku i McLarena očekuje vrlo težak posao jer iz četiri utakmice imaju samo sedam bodova i ukoliko žele plasman na Europsko prvenstvo taj bi score morao biti veći. Ako se kojim slučajem desi da Engleska ne prođe skupinu to bi bilo ravno katastrofi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!