Nogomet

Nove pobjede Juventusa i Napolija

Goran Tomičić • subota, 25.11.2006.

U 13. kolu Serie B Juventus je nastavio s pobjedama. Napoli je zabilježio važnu pobjedu u gostima. U derbiju začelja Vicenza je pobijedila Arezzo...

U dvoboju prošlogodišnjih prvoligaša Juventus je pobijedio Lecce 4:1. Gosti su poveli u 62. minuti golon Osvalda, a samo dvije minute kasnije izjednačio je Božinov. U 69. minuti Lecce ostaje sa igračem manje. Isključen je Diamoutene. Samo pet minuta trebalo je Juventusu da iskoristi prednost igrača više, svoj drugi gol postigao je Božinov. Pobjedu su potvrdili Ceglie i Palladino u sudačkoj nadoknadi.

Napoli je u gostima pobijedio Pescaru 1:0. Jedini gol postigao je Calaio u 56. minuti sa bijele točke. Pescara je od 30. minute igrala sa igračem manje nakon isključenja Oliverija.

Vicenza je protiv Arezza osvojila važna tri boda u borbi za ostanak. U pobjedi 2:0 strijelci su bili Schwoch u 23. minuti i Paonessa u 83. Crotone je golovima Sediveca dva puta vodio u gostima protiv Brescie, ali domaćinu su bod donijeli Mannini i Possanzini. Piacenza je na domaćem terenu odigrala 1:1 protv Albinolofetea. Domaći su poveli već u prvoj minuti golom Nefa, a bod gostima donio je Colombo u 59. minuti. Zanimljivu utakmicu odigrali su Cesena i Rimini. Cessena je povela u 17. minuti golom Salvettija iz kaznenog udarca. Deset minuta kasnije gostima je isključen Porchia, ali su i s igračem manje osvojili bod golom Jede u 66. minuti.

Serie B, 13. kolo Bari - Triestina 0:0, Brescia - Crotone 2:2, Cesena - Rimini 1:1, Juventus - Lecce 4:1, Pescara - Napoli 0:1, Piacenza - Albinolofete 1:1, Spezia - Modena 0:1, Treviso - Verona 1:1, Vicenza - Arezzo 2:0, Bologna - Genoa 3:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!